null
×
tæt

Familie oppustelige telte

sidebjælke:

Vi har et udvalg af oppustelige familietelte, der er gode til din lange campingferie og tilbyder plads til at sove, opholde sig og opbevare, hvilket får dit telt til at føles som dit hjem væk fra hjemmet.

Oppustelige telte er meget hurtige at slå op, især hvis de har et enkelt punkts oppustning, såsom Abberley XL Breeze, hvilket betyder, at luftstrålerne alle er forbundet, og teltet pumpes op ved hjælp af en ventil. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end at slå et stangtelt af glasfiber af en tilsvarende størrelse op. Vi sikrer også, at det er så nemt som muligt at pakke teltet væk ved at designe en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har problemer med at få det hele tilbage. Vi har også en række 'how to'-videoer til rådighed for alle, der har brug for hjælp til at opsætte/pakke vores telte væk.

Oppustelige telte har en tendens til at være tungere end deres modstykker af glasfiberstang eller stålstang, men denne ulempe opvejes i høj grad af holdbarheden og stabiliteten af ​​telte med luftstråler i al slags vejr.

Alle vores oppustelige telte har indsyet bundtæpper, 2 mand - 4 mand soveværelse indertelte og flyve net eller skærme på de fleste døre og vinduer. Alle er fuldt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne og pløkker og fyrkanter er inkluderet.

Rul til toppen