null
×
tæt

Familie Oppustelige Telte

sidebjælke:

Vi har en række oppustelige familietelte, der er gode til din campingferie under længere ophold og tilbyder plads til at sove, leve og opbevare, hvilket får dit telt til at føles som et hjem væk fra hjemmet.

Oppustelige telte er meget hurtige til at slå op, især hvis de har et enkelt punkts inflation såsom Abberley XL Breeze, hvilket betyder, at luftstrålerne alle er forbundet, og teltet pumpes op ved hjælp af en ventil. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler ud, er det stadig garanteret meget hurtigere end at slå et glasfiberstang af lignende størrelse op. Vi sørger også for at pakke teltet væk er så enkelt som muligt ved at designe en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har problemer med at få det hele tilbage indeni. Vi har også en række 'hvordan' -videoer til rådighed for alle, der har brug for hjælp til opsætning/pakning af vores telte.

Oppustelige telte har en tendens til at være tungere end deres glasfiberstang eller stålpæls modstykker, men denne ulempe opvejes stærkt af holdbarheden og stabiliteten af ​​telte med luftstråler i al slags vejr.

Alle vores oppustelige telte har syet i grundark, 2 mand - 4 mands soveværelse indertelte og fluenet eller skærme på de fleste døre og vinduer. Alle er fuldstændig vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåse og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pinde og fyrlinjer er inkluderet.

Rul til toppen