null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Familie oppustelige telte

Der er ingen produkter opført under denne kategori.

Vi har en række oppustelige familietelte, der får dit telt til at føles som dit hjem væk fra hjemmet.

Oppustelige telte er meget hurtige at slå op. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end at slå et stangtelt af glasfiber af en tilsvarende størrelse op. Vi sikrer også, at det er så enkelt som muligt at pakke teltet væk ved at designe en taske, der er overdimensioneret, så du ikke har nogen problemer med at få det hele ind igen. Vi har også en række 'how to'-videoer til rådighed for alle, der har brug for hjælp til at opsætte/pakke vores telte væk.

Oppustelige VS Traditionelle telte?

Oppustelige telte tendens til at være tungere end deres glasfiberstang eller stålstang modparter, men denne ulempe opvejes i høj grad af holdbarheden og stabiliteten af ​​telte med luftstråler i al slags vejr.

Hvad er inkluderet i vores telte?

Alle vores oppustelige telte har indsyet bundtæpper, 2 mand - 4 mand soveværelse indertelte og flyve net eller skærme på de fleste døre og vinduer. Alle er fuldt vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåsene og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrliner er inkluderet.

Rul til toppen