null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

1- 3 personers teltpakker

sidebjælke:

Det har aldrig været nemmere at købe et telt med de campingpakker, vi har på tilbud.

 

Når du tager på camping, har du brug for mere end blot et telt. Vi tror, ​​at du er enig i, at der kan være meget at tænke på, når du skal på ferie, især når du skal organisere dit eget udstyr og overnatning til en campingtur. Noget bliver helt sikkert glemt undervejs. Det er derfor, vi har besluttet at sammensætte nogle campingbundter for at gøre det nemt for dig. Afhængigt af hvilken pakkeløsning du vælger at gå efter, kan vores 1-3 personers teltpakker omfatte telt som selve teltet, fodaftryk og endda luftsenge og soveposer. Skal du på et vildt eventyr, festival eller weekend? Disse vil være perfekte til dig!

 

Kun to af jer camperer, men har brug for lidt ekstra plads i dit telt?

 

Hvorfor ikke gå efter vores 3-sengs teltpakke! Alternativt har vi nogle lige så rummelige og flotte to køjes telte.

 

Nogle fantastiske funktioner, som alle vores teltpakker tilbyder, inkluderer en fantastisk opstillingstid på mindre end 15 minutter. Sparer du kostbar tid på din rejse, vil du være i stand til at læne dig tilbage og slappe af på ingen tid overhovedet. Du behøver heller ikke bekymre dig om at købe pløk, da disse kommer med alle vores teltpakker! Vores campingpakker med 1-3 sovepladser inkluderer også indertelte til soveværelset. så du kan adskille dit opbevarings- og rekreative område fra hvor du sover, hvilket mange mennesker har en tendens til at foretrække.

 

Hvorfor bruge OLPRO?

 

Med OLPRO kan du være sikker på, at du modtager campingudstyr af høj kvalitet. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kyndige og hjælpsomme personale eller alternativt kan du efterlade et spørgsmål på vores produktside.

 

Fuldend dine campingeventyr med vores læhegn, melaminservice, campingmøbler og meget mere.

Rul til toppen