null
×
tæt

Polede telte

sidebjælke:
 • Orange POP Tent OLPRO

  OLPRO

  Orange POP -telt

  553,00 kr.
  928,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO POP Teltet er et af de hurtigste telte på markedet med en gennemsnitlig opsætningstid på 1 minut, hvilket gør det perfekt til at tage til festivaler, når du vil deltage i det sjove så hurtigt som muligt. Ganske enkelt...

 • Green POP Tent

  OLPRO

  Grønt POP -telt

  553,00 kr.
  928,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO POP -teltet er et af de hurtigste telte på markedet med en gennemsnitlig opsætningstid på 1 minut, hvilket gør det perfekt til at tage til festivaler, når du vil deltage i det sjove så hurtigt som muligt .. .

 • Apollo 4 Berth Tent

  OLPRO

  Apollo 4 -telt

  1.958,00 kr.
  3.176,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Apollo er et telt i stor størrelse med et indertelt med 4 soveværelser og stort opholdsområde. Det er ideelt til små familier, der ønsker at give camping en tur uden store investeringer eller par, der ønsker et weekendtelt eller ...

 • Kun 38 tilbage
  Blue POP Tent

  OLPRO

  Blåt POP -telt

  647,00 kr.
  928,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO POP -teltet er et af de hurtigste telte på markedet med en gennemsnitlig opsætningstid på 1 minut, hvilket gør det perfekt til at tage til festivaler, når du vil deltage i det sjove så hurtigt som muligt .. .

Stand-out telte

Vi har det perfekte telt til alle

Vores hovedfokus hos OLPRO er at tilbyde et omfattende udvalg af telte til at hjælpe kunder og deres familier med at nyde camping og udendørs. Alle vores produkter er designet med én ting i tankerne - At skille sig ud. Vi sikrer, at vores polede telte er lette at sætte op for at gøre din campingtur så ligetil som muligt. Vi er endda gået så langt som til at designe POP -teltet - et telt, der er klar til brug på få sekunder fra det er taget ud af posen, og lige så enkelt at pakke væk. Ideel til festivaler og overnatninger.

Alle andre telte, inklusive vores store familietelte, er 5.000 H/H så fuldstændig vandtætte og meget høj kvalitet, fremstillet af Oltech polyester.

Vi tilbyder 2, 3, 4, 6 og 8 køjepolede telte i en række stilarter som f.eks Kuppeltelte og Tunneltelte og med et væld af farver, er vi sikre på, at du finder præcis det, du ønsker til din campingferie.

Alle vores telte leveres med syet i grundark, masser af ventilation for at reducere kondens og insektskærme på alle døre og vinduer for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Da vores telte er designet med effektivitet i tankerne, er det så enkelt at pakke teltet væk som muligt. Vi har sørget for, at tasken er for stor, så du ikke har problemer med at få det hele tilbage indeni. Desuden er alle vores polede telte fuldstændig vandtætte og inkluderer funktioner såsom regnafledere på lynlåse og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pinde og fyrlinjer er inkluderet. 

Køb telte online

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller pakning af dit telt, har vi skabt en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på webstedet.

Har du brug for mere plads i dit telt? Vi tilbyder mere opbevaringsplads i form af telt udvidelser for nogle af vores Polede telte. Vi tilbyder også en række tilbehør til dit telt, såsom tæpper og fodspor,

Har brug for ekstra hjælp

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et telt. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, der altid er glade for at hjælpe med spørgsmål eller

bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr i topkvalitet siden 2011, så vi er eksperterne når det kommer til telte.

Rul til toppen