null
×
tæt

Polede telte

sidebjælke:

Stand-Out telte

Vi har det perfekte telt for alle

Vores primære fokus på OLPRO er at tilbyde et omfattende udvalg af telte, der hjælper kunder og deres familier med at nyde camping og udendørs. Alle vores produkter er designet med en ting i tankerne - At skille sig ud. Vi sikrer, at vores polte telte er lette at oprette for at gøre din campingtur så ligetil som muligt. Vi er endda gået så langt som at designe POP-teltet - et telt, der er klar til brug på få sekunder fra at tage det ud af posen og lige så simpelt at pakke væk. Ideel til festivaler og overnatninger.

Alle andre telte, inklusive vores store familie telte, er 5.000 H / H så fuldstændig vandtæt og lavet af Oltech polyester i meget høj kvalitet.

Vi tilbyder 2, 3, 4, 6 og 8 kajstængte telte i en række stilarter som f.eks Dome Telt og Tunneltelte og med et væld af farver er vi sikre på, at du finder præcis det, du ønsker til din campingferie.

Alle vores telte leveres med syet i bunddække, masser af ventilation for at reducere kondens og insektskærme på alle døre og vinduer for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Da vores telte er designet med effektivitet i tankerne, er pakning af telt væk så ligetil som muligt. Vi har sørget for, at posen er overdimensioneret, så du ikke har problemer med at få det hele ind igen. Hvad mere er, alle vores polede telte er helt vandtætte og inkluderer funktioner som regnafledere på lynlåse og elektriske kabelpunkter for ekstra beskyttelse mod elementerne gennem 3 sæsoner. De har også persienner med lynlås på vinduerne, og pløkker og fyrlinjer er inkluderet. 

Køb telte online

Hvis du har brug for hjælp til opsætning eller pakning af dit telt, har vi oprettet en række 'hvordan man' videoer til at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Brug for mere plads i dit telt? Vi tilbyder mere lagerplads i form af telt udvidelser for nogle af vores Polede telte. Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dit telt, såsom tæpper og fodaftryk,

Brug for ekstra hjælp

Tøv ikke med at komme i kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et telt. Vores team består af udendørs og campingeksperter, der altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller

bekymringer. OLPRO har designet og produceret udstyr af højeste kvalitet til camping og autocamper siden 2011, så vi er eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen