null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

1-3 personer telt

sidebjælke:
 • Kun 9 tilbage
  Voyager letvægts 2 personerstelt olpro

  OLPRO

  Voyager 2 senge telt

  1.093 kr.
  Vejledende pris 1.644 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Voyager er et trekking- og vildtcampingtelt, der er designet til brugervenlighed og komfort. Det ydre flysheetdesign er ideelt til at slå op i dårligt vejr, og holder inderteltet tørt. Det vandtætte Ripstop...

Vi har det perfekte lille telt til alle

Vores 1-, 2- og 3-mands telte er ideelle til solo ferier og camping med en lille gruppe mennesker. Vores hovedfokus hos OLPRO er omhyggeligt at designe telte til vores sortiment, der hjælper kunder og deres familier med at nyde at campere og være udendørs. Alle vores produkter er lavet med én ting i tankerne – at skille sig ud. Med et væld af farver, stilarter og størrelser er vi sikre på, at du finder det perfekte 1-, 2- eller 3-mands telt til din campingferie.

2 mands poptelte

Vores kvalitetssortiment af 2-mands POP-telte er lette og nemme at transportere. Dette gør dem perfekte til vild camping og backpacking. Hvad mere er, er disse et af de hurtigste telte på markedet, med en gennemsnitlig opsætningstid på 1 minut. De kan virkelig ikke slås for effektivitet, når du er på festival. For at sætte disse 2-mandstelte op, skal du blot fjerne det fra tasken, folde benene ud og skubbe POP-mekanismen i toppen. Det er lige så nemt at pakke et POP-telt væk, så du kan rejse hjem uden den typiske stress, der følger med pakningen.

Prøv et lavprofiltelt for at give dig et hurtigt sted at sove, når det er nødvendigt.

 

3 mands telte

Vores Knightwick 2.0 3-mandstelt er ideelt til et par campister eller en lille familie på tur. Som med alle vores telte, kommer denne model med indsyet bundlag, masser af ventilation for at reducere kondens og insektnet på alle døre og vinduer for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Ydermere kan hoveddøren omdannes til en baldakin med stålhimmelstængerne for at give dig lidt mere plads. Du kan være sikker på, at du får et kvalitets 3-mandstelt, når du køber hos OLPRO. 

 

Køb 1, 2 & 3 mands telte online

Hvis du har brug for hjælp til at opsætte eller pakke dit telt væk, har vi lavet en række 'hvordan' videoer at guide dig gennem processen. Alle instruktioner for vores produkter kan også findes på hjemmesiden.

Har du brug for mere plads i dit telt? Vi tilbyder mere opbevaringsplads i form af telt udvidelser for nogle af vores Stængede telte. Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dit telt, såsom tæpper og Footprint Groundsheets.

Har du brug for ekstra hjælp? 

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et telt af enhver størrelse. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen