null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

4-6 personer telt

sidebjælke:
 • Apollo 4 Berth Tent OLPRO

  OLPRO

  Apollo 4 køje telt

  2.141 kr.
  3.666 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Apollo er et stort telt med et indertelt med 4 sovepladser og et stort opholdsområde. Den er ideel til små familier, der ønsker at give en tur til camping uden en stor investering, eller par, der ønsker et weekendtelt eller...

Vi har de bedste store telte til rådighed.

Vores 4-, 5- og 6-mands telte er ideelle til at tage dine venner og familie med på camping i det fri. Alle OLPROs produkter er designet til at hjælpe vores kunder med at nyde deres campingoplevelse, med højkvalitetstelte, der skiller sig ud. Derfor tilbyder vi et væld af farver, stilarter og størrelser, så du er i stand til at finde det 4-, 5- eller 6 mands telt, der leverer alt, hvad du har brug for til din campingferie.

 

4 mands oppustelige telte 

For at gøre opsætningen af ​​din campingplads let, tilbyder vi et oppusteligt firemandstelt med alt, hvad din familie nogensinde kunne få brug for. Med en række unikke funktioner, herunder tonede tagvinduer og ekstra store vinduer, giver Explorer fra OLPRO fem oppustelige bjælker, som giver ekstra sikkerhed.

 

5 og 6 mands telte 

Hvis du skal på camping med en stor familie eller gruppe af venner, skal du sørge for, at der er masser af plads til alle i teltet. Vores store 5- og 6-mands telte giver alle mulighed for at sove komfortabelt, hvis de rejser med en stor gruppe. Hvis du har en mindre familie, kan du bruge den ekstra plads til et opholdsområde, så du kan skabe en hjemlig oplevelse, uanset hvor du camperer. 

 

Køb 4-, 5- og 6-mands telte online

 

Hvis du leder efter noget ekstra hjælp til at pakke eller sætte dine telte op, har vi et stort udvalg af "hvordan du gør" videoer for at hjælpe dig i gang. Er du bekymret for at forlægge instruktionerne forkert og ikke være i stand til at sætte teltet op? Bare rolig! Alle vores instruktioner findes også på hjemmesiden.

Har du brug for mere plads i dit 4-, 5- eller 6-mands telt? Vi tilbyder mere opbevaringsplads i form af telt udvidelser for nogle af vores Stængede telte. Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dit telt, såsom tæpper og Footprint Groundsheets.

 

Rul til toppen