null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

7-8 personer telt

sidebjælke:

Vi har de bedste store telte, der kan købes online.

Vores 7- og 8-mands telte er perfekte til at tage dine venner og familie med på camping. Vores udvalg af telte er, ligesom alle OLPROs produkter, designet til at hjælpe dig med at skabe den mest behagelige campingoplevelse. Vi er dog ikke kun fokuseret på det praktiske. Alle vores telte er bestemt til at skille sig ud og kommer i en række forskellige farver, stilarter og størrelser. Det betyder, at du vil være i stand til at finde et 7- eller 8-mands telt, der opfylder dine behov.

 

The wichenford breeze - 8 mands telt

Wichenford Breeze er det største telt, vi tilbyder. Det er designet til store familier eller store vennegrupper. Indenfor er der to værelses indertelte, et stort åbent område og et område med en skillevæg til at skabe to små soveværelser. Wichenford Breeze tilbyder også et opholdsrum med plads til et bord i midten. 

 

Har du brug for ekstra hjælp? 

Hvis du har brug for yderligere hjælp til at pakke eller sætte dine telte op, tilbyder vi et udvalg af videoer som vil hjælpe dig i gang. Vi har også alt vores  instruktioner også tilgængelig på hjemmesiden.

Ønsker du at skabe noget ekstra plads i dit telt? Vi tilbyder mere opbevaringsplads i form af telt udvidelser for nogle af vores Stængede telte. Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dit telt, såsom tæpper og Footprint Groundsheets.

 

Rul til toppen