null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Familie telte

sidebjælke:
 • Salg
  Apollo 4 køje telt olpro

  OLPRO

  Apollo 4 køje telt

  2.180 kr.
  1.955 kr.
  3.733 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Apollo er et stort telt med et indertelt med 4 sovepladser og et stort opholdsområde. Den er ideel til små familier, der ønsker at give en tur til camping uden en stor investering, eller par, der ønsker et weekendtelt eller...

Efterhånden som camping bliver mere og mere populært i hele Storbritannien, henvender mange familier sig til familietelte som en billig og effektiv måde at komme væk fra hjemmet på på ferie. For at sikre, at du skaber gode familieminder, skal du sikre dig, at dit nye familietelt er både robust og komfortabelt. 

Vi har nogle af de bedste campingtelte på markedet. Uanset om du er på vej ud for en uges ferie eller bare en weekend, er vores familietelte designet til at være nemme at slå op og sætte op, behagelige at bo i, og de har alle masser af plads. Du har endda en verandaplads til opbevaring og indsyet bundlagner for ekstra komfort. Vores familietelte kommer i versioner med 4 og 8 senge, hvilket betyder, at det er nemt at finde et familietelt, der passer bedst til din families størrelse. 

 

Køb familietelte online

Køb familietelte online i dag, og få dit campingudstyr til fantastiske priser. Hvis du har brug for hjælp til at samle dit telt, har vi et stort udvalg af 'hvordan' videoer for at hjælpe dig i gang. Er du bekymret for at forlægge instruktionerne forkert og ikke være i stand til at sætte teltet op? Bare rolig! Alle vores instruktioner findes også på hjemmesiden.

Har du brug for mere plads i dit telt? Vi tilbyder mere opbevaringsplads i form af telt udvidelser for nogle af vores Stængede telte. Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dit familietelt, såsom tæpper og Footprint Groundsheets.

 

Rul til toppen