null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Letvægtstelte

sidebjælke:
 • Green POP Tent OLPRO

  OLPRO

  Grønt poptelt

  634 kr.
  1.002 kr.

  OLPRO POP-teltet er et af de hurtigste telte på markedet! Med en gennemsnitlig opsætningstid på 1 minut, hvilket gør den perfekt til at tage på festivaler, når du vil deltage i det sjove så hurtigt som muligt. Nem opsætning Træk blot ud af tasken,...

 • Orange POP Tent OLPRO

  OLPRO

  Orange poptelt

  634 kr.
  1.002 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT OLPRO POP-teltet er et af de hurtigste opstillingstelte på markedet med en gennemsnitlig opstillingstid på 1 minut, hvilket gør det perfekt til at tage med på festivaler, når du gerne vil deltage i det sjove så hurtigt som muligt. Ganske enkelt...

Mangler du et letvægtstelt til at tage med på din rygsækferie? Eller leder du bare efter et komfortabelt 2 mands telt, der er nemt at bære og pakke væk? Hos OLPRO designer vi alle vores letvægtstelte, så de er slidstærke og holder længe. Derfor kommer alle vores produkter med 2 års garanti. Velegnet til rygsæk, cykelferier, vandreture og meget mere. Vores lette telte giver dig mulighed for at have et sikkert og behageligt sted at sove, der holder dig tør, uanset vejrforholdene. 

Vores mest populære letvægts 2-mandstelt er Voyager 2 Person telt. Voyager er et trekking- og vildt campingtelt, der er designet til brugervenlighed og komfort. Det ydre flysheetdesign er ideelt til at slå op i dårligt vejr og holde inderteltet tørt. Den vandtætte Ripstop polyester med 5.000 mm H/H og indsyet bundlag holder dig varm og tør i al slags vejr. Dette letvægtstelt inkluderer et indertelt med 2 sovepladser med lynlåsdør og flyvenet. Letvægtslegeringsstængerne, pløkkene og det overordnede design gør den ideel til vandrere, cyklister, vilde campister og motorcyklister. 

 

Køb letvægtstelte online

 

Hvis du har brug for hjælp til at slå dit telt op, så bør du tjekke vores udvalg af how-to videoer for at hjælpe dig i gang. Hvis du er bekymret for at forlægge instruktionerne forkert, så fortvivl ikke! Alle vores instruktioner findes også på hjemmesiden.

Har du brug for mere plads i dit weekendtelt? Vi tilbyder mere opbevaringsplads i form af telt udvidelser for nogle af vores Stængede telte. Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dit telt, såsom tæpper og Footprint Groundsheets.

Rul til toppen