null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Teltudvidelser

sidebjælke:

Få kvalitets teltudvidelser og teltoverdækninger fra OLPRO, hvis du gerne vil have lidt mere plads i dit telt. Teltudvidelser og verandaer er en fantastisk måde at gøre et mindre weekendtelt større til længere campingferier. Faktisk kan en teltveranda og baldakinforlængelse være svaret på din stadigt voksende samling af campingudstyr og bagage. Vores store familietelte vil have en specifik lukket veranda, telttilbygning eller baldakin, som du kan tilføje, hvis du har brug for mere plads.

 

Hvilken udvidelse skal jeg købe? 

Vær forsigtig, når du køber en teltforlænger eller veranda for at sikre, at du får det rigtige produkt, du har brug for. De fleste telte har en matchende tilbygning eller veranda, der skal passe til en bestemt form og størrelse, derfor er det vigtigt, at du tjekker krydskompatibilitet. Inden for vores sortiment finder du teltudvidelser, der er kompatible med vores Abberley-telte, vores Martley-telte og vores Winchenford-telte. 

For at montere teltforlængelsen skal du blot fastgøre ved hjælp af en strop, der går over toppen af ​​teltet og stifter ned på den anden side. Står du i en situation, hvor du ikke længere kan finde en tilbygning, der passer til dit telt, så kig efter en tilbygning, der har nogenlunde samme højde som dit telt. Stoffet hjælper med at sætte det sammen med dit telt og sørger for, at du kan bruge en teltforlænger, der ikke er designet til din teltmodel.

Vores tilbygninger vil fungere som teltoverdækninger, hvis du bare leder efter et udendørs rum til at nyde udendørs i læ for solen. 

Har du brug for ekstra hjælp?

Har du brug for hjælp til pakning eller opsætning af din teltindgang/tilbygning, tilbyder vi en række afvideoer for at hjælpe dig i gang. Vi har også alt vores instruktioner tilgængelig for dig at tage et kig på.

Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dine telte, såsom tæpper og Footprint Groundsheets.

 

Rul til toppen