null
×
tæt

Teltudvidelser

sidebjælke:
 • Kun 26 tilbage
  Abberley XL Extension

  OLPRO

  Abberley XL forlængelse

  1.020,00 kr.
  1.403,00 kr.

  2 ÅRS GARANTI PÅ DETTE PRODUKT Abberley XL er et rummeligt telt med 4 sovepladser fra OLPRO, og forlængelsen tilføjer endnu mere plads til ophold eller opbevaring. Det er let at passe og fordobler næsten teltets størrelse. Den har en stor dør foran, vinduer ...

Få kvalitets teltforlængere og teltbaldakiner fra OLPRO, hvis du gerne vil have lidt mere plads i dit telt. Teltudvidelser og verandaer er en fantastisk måde at gøre et mindre weekendtelt større til længere campingferier. Faktisk kan en teltveranda og baldakinforlængelse være svaret på din stadigt voksende samling af campingudstyr og bagage. Vores store familietelte vil have en bestemt lukket veranda, teltforlængelse eller baldakin, som du kan tilføje, hvis du har brug for mere plads.

 

Hvilken udvidelse skal jeg købe? 

Vær forsigtig, når du køber en forlængelse eller veranda til telt, for at sikre, at du får det rigtige produkt, du har brug for. De fleste telte har en matchende forlængelse eller veranda, der skal passe til en bestemt form og størrelse, derfor er det vigtigt, at du kontrollerer krydskompatibilitet. Inden for vores sortiment finder du teltforlængere, der er kompatible med vores Abberley -telte, vores Martley -telte og vores Winchenford -telte. 

For at passe til teltforlængelsen skal du blot fastgøre det ved hjælp af en rem, der går over toppen af ​​teltet og stikker ned på den anden side. Hvis du befinder dig i en situation, hvor du ikke længere kan finde en forlængelse, der passer til dit telt, skal du kigge efter en forlængelse, der er omtrent i samme højde som dit telt. Stoffet hjælper med at samle det med dit telt og sørger for, at du kan bruge et teltforlænger, der ikke er designet til din teltmodel.

Vores udvidelser fungerer som teltbaldakiner, hvis du bare leder efter et udendørs rum til at nyde det udendørs beskyttet mod solen. 

Brug for ekstra hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at pakke eller opsætte din teltveranda/tilbygning, tilbyder vi en rækkevideoer for at hjælpe dig i gang. Vi har også alle vores instruktioner til rådighed for dig at tage et kig på.

Vi tilbyder også en række tilbehør til dine telte, f.eks. Tæpper og fodspor.

 

Rul til toppen