null
×
tæt

Teltudvidelser

sidebjælke:

Teltudvidelser og verandaer

 

Få en kvalitets teltudvidelse fra OLPRO, hvis du vil have lidt mere plads i dit telt. En teltveranda og udvidelse kan være svaret på din stadigt voksende samling af campingudstyr og bagage. Vores store familietelte har en bestemt lukket veranda, udvidelse eller baldakin, som du kan tilføje, hvis du har brug for mere plads.

 

Hvilken udvidelse skal jeg købe?

Vær forsigtig, når du køber et teltudvidelse for at sikre, at du får det rigtige produkt, du har brug for. De fleste telte har en matchende forlængelse eller veranda, der skal passe til en bestemt form og størrelse, derfor er det vigtigt, at du kontrollerer krydskompatibilitet. Inden for vores sortiment finder du teltudvidelser, der er kompatible med vores Abberley-telte, vores Martley-telte og vores Winchenford-telte.

For at passe til teltforlængelsen skal du blot vedhæfte med en rem, der går over toppen af ​​teltet og pinde ned på den anden side.

 

Brug for ekstra hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til at pakke eller opsætte din veranda / udvidelse, tilbyder vi en række videoer for at hjælpe dig i gang. Vi har også alle vores instruktioner tilgængelig for dig at se på.

Vi tilbyder også en række tilbehør, der passer til dit telt, såsom tæpper og fodaftryk.

Rul til toppen