null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Tilbehør til telt

sidebjælke:

Stand-out telte fra OLPRO

At købe et telt online kan være en svær beslutning at tage, da det er et af de vigtigste aktiver ved en campingtur. Men når du køber et telt fra OLPRO, kan du være sikker på, at du får et telt af høj kvalitet. Vi designer og laver alle vores produkter, så du altid får de bedste priser direkte fra os.

Hvilken slags telt skal jeg købe?

Stængede telte
Alle vores stangtelte leveres med indsyet bundlag, masser af ventilation og fluenet på alle døre og vinduer. Disse telte er nemme at sætte op, og de kommer med en overdimensioneret taske, så du ikke vil kæmpe med at få den ind igen. Vi tilbyder 2, 3, 4, 6 og 8 senge telte i en række størrelser og former – så vi er sikker på at du finder præcis det, du ønsker til din campingtur
 
Oppustelige telte
Hvis du køber en af ​​vores oppustelige telte, vil du opdage, at de er nemmere at slå op i forhold til traditionelle telte. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end stangtelte. Hvad mere er, er holdbarheden og stabiliteten af ​​oppustelige telte uden sidestykke. Vi anbefaler at afhjælpe campingstressen ved at købe et højkvalitets, holdbart oppusteligt telt fra OLPRO.
 
Tilbehør til telt
Vi er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritidsaktiviteter, så du kan være sikker på, at du får telttilbehør af bedste kvalitet online. Uanset om du har brug for OLPRO teltpløkker eller OLPRO telttæpper, vil vi altid tilbyde unikt designede produkter, gode priser og suveræn service.
 

Stadig ikke sikker?

Vores campingeksperter er her for at hjælpe dig. Kontakt os med spørgsmål eller forespørgsler, og vi vil med glæde hjælpe. Kontakt os her.

Rul til toppen