null
×
tæt

Pinde & Mallets

sidebjælke:
 • Peg Puller

  OLPRO

  Pindpuller

  19,00 kr.
  46,00 kr.

  Dagene med at bruge dine hænder til at grave ud begravede pinde, mens du pakker dit telt eller markise, er forbi! Vi har skabt OLPRO Peg Puller, et enkelt design med store muligheder. bare hook toppen af ​​pinden og træk den ud af jorden.

 • Peg Puller Pro

  OLPRO

  Peg Puller Pro

  73,00 kr.
  95,00 kr.

  Et unikt produkt, der eliminerer behovet for at bære en tung hammer rundt, når campingpinden Puller Pro har en to i én -funktionalitet. Med en slidstærk håndfladeformet stangpusher og en praktisk foldbar pindtrækker, ekstremt let og let at opbevare ...

Kraftige teltpløkker og indkøbscentre til camping

Teltpinde er en ofte overset del af campingture. Uden det rigtige sæt teltpinde og hammer kan du kæmpe med at få teltet hurtigt opsat. Derfor har vi hos OLPRO kun de bedste teltpinde på lager. Ligesom alle vores produkter designer og fremstiller vi alt selv, så du får ikke kun en teltpind i god kvalitet, men du får det til en lavere pris, da der ikke er nogen mellemmand, der tager deres snit.

Grunden til at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi producerer vores produkter og derefter sælger direkte til dig. Selvom vores produkter også er tilgængelige via de største forhandlere i Storbritannien, kan du købe direkte fra os, hvilket betyder, at du køber fra producenten. Derfor kan vi tilbyde dig gode priser, uanset hvad du køber.

Store, unikt designede produkter og gode, gode priser med fremragende service.

Vi gør shopping til campingprodukter til en leg.

Rul til toppen