null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Teltpakker

sidebjælke:

Få et godt tilbud med disse campingpakker!

Det er blevet nemmere at købe et telt online med vores campingpakker. Du skal blot vælge en teltpakke og lægge i indkøbskurven med et enkelt klik – i stedet for at tilføje alle varer separat. At købe et telt online kan være en svær beslutning at tage, da det er et af de vigtigste aktiver ved en campingtur. Men når du køber en teltpakke fra OLPRO, kan du være sikker på, at du får fantastisk udstyr. Vi designer og laver alle vores produkter, så du altid får de bedste priser direkte fra os.

 

Hvilken campingpakke skal jeg købe?

Stængede teltbundter
Alle vores pælede teltbundter leveres med indsyet bundlag og et teltfodaftryk. Disse telte kommer med masser af ventilation og myggenet på alle døre og vinduer. Derudover er de nemme at sætte op, og de kommer med en overdimensioneret taske, så du ikke vil kæmpe med at få den i igen. Vi har valgt nogle af vores mest populære pæletelte og matchet dem med det perfekte fodaftryk og telttæppe at matche. Vi tilbyder bundter med stænger i en række størrelser og former - så vi er sikre på, at du finder præcis det, du ønsker til din campingtur.
 
Oppustelige teltbundter
Hvis du leder efter en oppustelige teltbundter – led ikke længere end OLPRO. Du vil opdage, at oppustelige telte er nemmere at slå op sammenlignet med traditionelle telte. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end pælede telte. Hvad mere er, når du køber et oppusteligt telt som en del af en campingpakke, kan du nemt købe det perfekte tilbehør til at matche. Vi anbefaler at afhjælpe noget af campingstressen ved at købe en højkvalitets, holdbar oppustelig teltpakke fra OLPRO.
 
Telt tilbehør
Vi er etablerede producenter af kvalitetsprodukter til udendørs fritidsaktiviteter, så du kan være sikker på, at du får telttilbehør af bedste kvalitet online. Fodsporene og telttæpperne, der følger med vores teltbundter, er altid unikt designede produkter og ekstremt holdbare.
Rul til toppen