null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Oppustelige teltpakker

sidebjælke:

Få et fantastisk tilbud med vores oppustelige teltpakker.

Hvis du leder efter oppustelige teltpakker, skal du ikke lede længere end OLPRO. Du vil opdage, at oppustelige telte er nemmere at slå op sammenlignet med traditionelle telte. Selvom du skal puste 3 eller 4 luftstråler op, er det med garanti stadig meget hurtigere end pælede telte. Når du køber et oppusteligt telt som en del af et campingbundt, kan du nemt købe det perfekte tilbehør, der matcher. Vi anbefaler at afhjælpe noget af campingstressen ved at købe en højkvalitets, holdbar oppustelig teltpakke fra OLPRO.

 

Hvad er forskellen mellem oppustelige og polede telte?

 

Oppustelige telte er de samme som enhver anden type telte, med kun én forskel. De bruger ikke metal- eller træstænger til at holde alt på plads. I stedet bruger de luftfyldte bjælker, som giver en robust ramme, så dit telt kan sidde komfortabelt omkring. De er ofte hurtigere at sætte op og skille ad, hvilket betyder, at du kan gøre din campingplads klar meget hurtigere end med et pælet telt. Så hvorfor ikke erstatte det gamle pæletelt med en af ​​vores oppustelige teltpakker, så din næste campingferie er endnu nemmere at organisere end din sidste.

 

Telt tilbehør

 

Som en af ​​de førende producenter og leverandører af oppustelige telte og fortelte til campingvogne har vi også et udvalg af tilbehør, såsom teltpløkker og tæpper, der vil hjælpe dig med at gøre din campingtur mere behagelig, alt sammen til en fantastisk pris og med fremragende service.

 

Køb telte fra OLPRO online 

Har du brug for hjælp til at vælge eller købe en oppustelig teltpakke? Tøv ikke med at kontakte os. OLPRO-teamet består af udendørs eksperter, som har designet og produceret camping- og autocamperudstyr i topkvalitet siden 2011. Vi er helt klart eksperterne, når det kommer til telte, og vi hjælper altid gerne.

Vi tilbyder et væld af telte i forskellige størrelser, former og farver, så vi er sikre på, at du finder lige det, du skal bruge til din campingferie.

Kontakt os på +44 129 989 6959 eller e-mail sales@olpro.co.uk hvis du har brug for hjælp til at købe telt online.

Rul til toppen