null
×
tæt

Toiletter og telt

sidebjælke:

Et pop-up toilettelt er en af ​​de vigtigste ting, du tager med dig, når du camperer, da det har en lang række anvendelser. Tag et med dig på din rejse til et let at slå op, fantastisk toilettelt, brusetelt eller opbevaringstelt. De er ideelle til at opretholde personlig hygiejne, især når nogle campingpladser er blevet lukket på grund af pandemien. Du kan endda bruge dem som omklædningsrum til begivenheder udefra.

Vores online sortiment inkluderer OLPRO Beach Hut pop -up teltet, som giver et unikt 2m x 2m og 2m højt strandskur, hvilket giver dig masser af plads. Med sit lette pop up -design kan det sættes op hvor som helst, hvilket giver dig masser af plads på enhver strand, park eller endda i din baghave. Det er UV +35 og vandtæt for din bekvemmelighed.

Vores pop-up toilet telte er meget alsidige

Det er let at overse, hvor nyttige disse pop-up-telte kan være. Mange mennesker kan lide at bruge disse fortrolige telte til at gemme udendørs spil og udstyr frem for deres standardbrug som toilet eller bruser. Derudover sælges vores pop -up -telte ofte til folk, der cykler i weekenden eller går til hest- eller hundeforsøg. Igen bruges de til at skifte i modsætning til toiletter, men alle er lige så levedygtige muligheder. Køb pop-up-telte fra OLPRO

Køb pop-up toilettelte online

Grunden til at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi sælger direkte til dig. Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et pop-up brusebad og toilet. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, der altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr i topkvalitet siden 2011, så vi er helt sikkert eksperterne når det kommer til nytte telte.

Rul til toppen