null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt

Toilet og brugstelte

sidebjælke:

Et pop-up toilettelt er en af ​​de vigtigste ting, du tager med dig, når du camperer, da det har en lang række anvendelsesmuligheder. Tag et med på rejsen til et let-at slå, fantastisk toilettelt, brusetelt eller opbevaringstelt. De er ideelle til at opretholde personlig hygiejne. Du kan endda bruge dem som omklædningsrum til udendørs arrangementer.

Vores pop-up toilet- og brugstelte er yderst alsidige

Et brugstelt er en af ​​de vigtigste ting at tage med, når du camperer, da det kan bruges til flere ting. Når de camperer, laver de fantastiske toilettelte og brusetelte, og til mere almen brug kan de bruges som omklædningsrum til udendørsarrangementer. 

Det Royal fritids oppustelig event shelter tilbyder et stort rum i baldakinstil, hvor du kan sidde og slappe af, mens du nyder stranden, festivaler eller begivenheder. Med masser af plads til at have to stole og et bord nedenunder - er dette oppustelige event shelter den perfekte ledsager til udendørsdage, uanset vejret. Med sit enkelt oppustningspunkt er monteringen nem og bekvem. Køb det ekstra sidevægsbeslag for ekstra beskyttelse mod vejret.

Hos OLPRO tilbyder vi et komplet sortiment af brugstelte, som kan bruges som toilettelte, brusetelte eller til generel opbevaring. Alle vores telte er designet med brugervenlighed i tankerne, og vi tilbyder gratis levering i Storbritannien på alle ordrer. 

Grunden til at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi sælger direkte til dig. Tøv ikke med at tage kontakt med vores team, hvis du har brug for hjælp til valg af bade- og toilettelt. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til telte.

Rul til toppen