null
×
tæt

Toilet og brugstelte

sidebjælke:

Et pop-up toilettelt er en af ​​de vigtigste ting, du tager med dig, når du camperer, da det har en lang række anvendelsesmuligheder. Tag et med på rejsen for et let-at slå, fantastisk toilettelt, brusetelt eller opbevaringstelt. De er ideelle til at opretholde personlig hygiejne, især når nogle campingpladsfaciliteter er blevet lukket på grund af pandemien. Du kan endda bruge dem som et omklædningsrum til udendørs arrangementer.

Vores online-sortiment inkluderer OLPRO Beach Hut pop-up telt, som giver et unikt 2m x 2m og 2m højt strandly, hvilket efterlader dig med masser af plads. Med dets nemme pop-up-design kan den sættes op hvor som helst, hvilket giver dig masser af plads på enhver strand, park eller endda i din baghave. Det er UV +35 og vandtæt for din bekvemmelighed.

Vores pop-up toilettelte er meget alsidige

Et brugstelt er en af ​​de vigtigste ting, du tager med dig, når du camperer, da det kan bruges til flere ting. Ved camping laver de fantastiske toilettelte og brusetelte, og til mere generel brug kan de bruges som omklædningsrum til udendørs arrangementer.

Hos OLPRO tilbyder vi et komplet sortiment af brugstelte, som kan bruges som toilettelte, brusetelte, til generel opbevaring eller som en unik strandhytte. Alle vores telte er designet med brugervenlighed for øje, og vi tilbyder gratis levering på alle ordrer.

OLPRO Beach Hut er en unik pop-up strandly, 2m x 2m og 2m høj, som giver dig masser af plads. Med dets nemme pop-up-design kan den sættes op hvor som helst, hvilket giver dig en fantastisk plads på 2m x 2m x 2m på enhver strand, park eller i din baghave. Det er UV +35 og vandtæt. 

Det er let at overse, hvor nyttige disse kan være. Mange mennesker har en tendens til at bruge disse telte til at opbevare udendørs spil i stedet for toiletter, brusere eller omklædningsrum. Et stort flertal af WC Deluxe'erne sælges til folk, der motorcrosser i weekenden, eller går til heste- eller hundeprøver. Igen bruges de ofte til omklædning i modsætning til toiletter, men begge er lige gode muligheder. 

Grunden til, at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er, at vi så sælger direkte til dig. Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til valg af bade- og toilettelt. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til telte.

Køb pop-up toilettelte online

Grunden til at du får produkter af overlegen kvalitet fra OLPRO til så stor værdi, er fordi vi sælger direkte til dig. Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har brug for hjælp til at vælge et pop-up bruse- og toilettelt. Vores team består af udendørs- og campingeksperter, som altid er glade for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. OLPRO har designet og produceret camping- og autocamperudstyr af topkvalitet siden 2011, så vi er helt klart eksperterne, når det kommer til brugstelte.

Rul til toppen