null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
Den olpro måde

Den olpro måde

the-olpro-way-1-480x480.jpg

the-olpro-way-2-480x480.jpg

the-olpro-way-3-480x480.jpg

Den olpro måde

Teamet hos OLPRO arbejder sammen om at designe og skabe unikke camping- og udendørsprodukter og arbejder hårdt for at sikre, at disse produkter er nemme at købe på verdensplan og sælges til det bredest mulige publikum. Vi var trætte af at bruge og se produkter, der så kedelige, forældede ud og ikke gjorde noget for at få camping til at føles spændende eller indbydende for potentielle entusiaster, så vi besluttede at introducere produkter, som ville ændre dette og skille sig ud. OLPRO-fællesskabet består af mennesker, der nyder at være udendørs af en række forskellige årsager, lige fra erfarne campister og dagsturister til festivalgængere, autocamper-entusiaster og folk, der besøger sportsbegivenheder. At lytte til, hvad vores samfund har at sige, er nøglen til at sikre, at vores produkter udvikles til at give kunderne det, de har brug for. Vi sigter mod at sikre, at folk kan bruge den dyrebare tid, de har, til at få mest muligt ud af udendørslivet og leve nu.

Skille sig ud

Vi er dristige i det, vi gør, hvad vi prøver, og hvad vi tilbyder. Vi er her for at skille os ud. Vi er fokuseret på vores brand, på bevidstheden om vores brand, og hvad vores brand betyder for mennesker. OLPRO betyder Standing Out, OLPRO viser tillid, OLPRO er teknisk og vidende. Vi skiller os ud i vores design og måden, vi arbejder på. Vi udvikler tillid gennem kommunikation og gør det nemt for folk at tale med os. Vi demonstrerer de tekniske egenskaber ved det, vi laver, og tilbyder viden til vores samfund.

Meddelelse

Kommunikation er nøglen til at opnå tillid til kunder, både nye og tilbagevendende. Som brand holder vi aldrig op med at tale med folk, men vi lytter altid mere. Denne meddelelse fører til innovation. Vi tager risici inden for de produktserier, vi er kendt for, og eksperimenterer. Vi innoverer, skaber nye produkter. Der er et konstant ønske om innovation. Vi bestræber os på at forenkle vores processer, hvilket gør alt lettere for kunderne og for os.

Rul til toppen