null
×
tæt
OLPRO -vejen

OLPRO -vejen

the-olpro-way-1-480x480.jpg

the-olpro-way-2-480x480.jpg

the-olpro-way-3-480x480.jpg

OLPRO -vejen

Teamet hos OLPRO arbejder sammen om at designe og skabe unikke camping- og friluftsprodukter og arbejder hårdt på at sikre, at disse produkter er lette at købe over hele verden og sælger til et bredest muligt publikum. Vi var trætte af at bruge og se produkter, der så kedelige, forældede ud og gjorde intet for at få camping til at føles spændende eller indbydende for potentielle entusiaster, så vi besluttede at introducere produkter, der ville ændre dette og skille sig ud. OLPRO -fællesskabet består af mennesker, der nyder at være udendørs af forskellige årsager, lige fra garvede campister og dagsturister til festivalgæster, autocamperentusiaster og folk, der besøger sportsbegivenheder. At lytte til, hvad vores samfund har at sige, er nøglen til at sikre, at vores produkter udvikles for at give kunderne det, de har brug for. Vi sigter mod at sikre, at folk kan bruge den dyrebare tid, de har til at få mest muligt ud af det udendørs og leve nu.

Skille sig ud

Vi er modige i, hvad vi gør, hvad vi prøver, og hvad vi tilbyder. Vi er her for at skille sig ud. Vi er fokuseret på vores brand, på bevidstheden om vores brand, og hvad vores brand betyder for mennesker. OLPRO betyder Standing Out, OLPRO viser tillid, OLPRO er teknisk og vidende. Vi skiller os ud i vores design og i vores måde at fungere på. Vi udvikler tillid gennem kommunikation og gør det let for folk at tale med os. Vi demonstrerer de tekniske egenskaber ved det, vi gør, og tilbyder viden til vores samfund.

Meddelelse

Kommunikation er nøglen til at få tillid til kunderne, både nye og tilbagevendende. Som brand stopper vi aldrig med at tale med mennesker, men vi lytter altid mere. Denne meddelelse fører til innovation. Vi tager risici inden for de produktserier, vi er kendt for, og eksperimenterer. Vi innoverer og skaber nye produkter. Der er et konstant ønske om innovation. Vi sigter mod at forenkle vores processer, hvilket gør alt lettere for kunder og for os.

Rul til toppen