null
×
tæt

Køretøjsovertræk

sidebjælke:

Køretøjsovertræk til biler, autocampere og mere

Beskyt dit køretøj mod vejr og vind med et køretøjsdæksel. Afisning af dit køretøj kan være en smerte, især når du er ude at campere, og du har ting, du hellere vil lave. Investering i et køretøjsovertræk for at beskytte din bil eller campervan mod sneen natten over, vil gøre dit liv så meget lettere. Lavet af letvægts vandtætte materialer, vores køretøjsovertræk er designet til at være holdbare og modstandsdygtige. Vi er så sikre på kvaliteten af ​​vores produkter, at vi endda tilbyder 1 års garanti på alle køretøjsartikler i vores butik.

Alternativt tilbyder vi fuldt åndbare bilovertræk, som tillader fugt at fordampe, mens de stadig beskytter bilen mod udendørs elementer. Disse er helt sikre, fuldstændig vindtætte og vandtætte. Hvis du ikke planlægger at rengøre din bil regelmæssigt, er dette en fantastisk mulighed for at beskytte dit køretøj mod snavs, ridser og snavs.

Hvorfor vælge OLPRO?

Alle vores produkter kommer med instruktioner om, hvordan de sættes op. Hvis du har mistet din kopi af instruktionerne, så gå ikke i panik! Alle vores instruktioner er tilgængelige på vores hjemmeside. Hvis du har brug for yderligere hjælp til at pakke eller sætte dit telt op, så sørg for at tjekke vores udvalg af "how-to” videoer.

Lige meget om du vil have din bil ind hele vinteren eller blot en uge, så kan du finde det, du har brug for her hos OLPRO. Vi hjælper altid gerne! Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vi har designet og produceret campingudstyr og telte af topkvalitet siden 2011, så vi kan tilbyde dig nogle af de bedste produkter i Storbritannien.

Rul til toppen