null

Produkter ikke tilgængelige

Produkter fra denne butik er ikke tilgængelige i dette land i øjeblikket. Køb fra andre butikker ved hjælp af tjenester fra Glopal.
Køb fra andre butikker nu
×
tæt
Windbreaks

Vindfang

sidebjælke:

Vindfang - Ideel til campingpladsen, stranden eller haven.

Skal du på familieferie eller på eventyr med nogle venner, og kunne du godt tænke dig lidt ekstra for at gøre din rejse en lille smule mere behagelig? Vi har et fantastisk udvalg af vindjakker, der vil give dig den ekstra beskyttelse. Nyd din ferie i både komfort og stil med OLPRO vindfang og tilbehør.

Hvorfor vælge OLPRO?

Vores vindjakke stænger er lavet med stænger enten lavet af kompakt stål eller traditionelt træ. Ud over dette, såvel som at de er meget praktiske og ekstremt vellavede, er det en ekstra fordel, at de også ser flotte ud. Med det i tankerne har vi et stort udvalg af mønstre og stilarter, der er designet af OLPRO for at tilføje lidt liv og farve til dit rejse- og campingudstyr. 

Hvorfor skulle jeg bruge en?

Vindfang er perfekte til brug på campingpladsen for at beskytte din telte og markiser fra elementerne, samt fungerer som grænser. Men hvis du ikke er meget af en autocamper- eller campingvognstype, hvorfor så ikke snuppe et læhegn og tage på picnic eller til stranden. Vindfang vil tilbyde dig en fantastisk form for ly i det fri og vil hjælpe dig med at forberede dig til en fantastisk dag med sol, hav og sand i de varmere måneder.

Har du alt hvad du skal bruge til dit næste eventyr? 

Fuldend dine campingeventyr med vores telte, markisermelamin service, camping møbler og meget mere.

 
 
Rul til toppen